ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Posted in Νέα.

Beneo-Remy

 

«Η Καλλάς Παπαπδόπoυλος ΑΕ, έχει τη χαρά να ανακοινώσει τη νέα της αποκλειστική συνεργασία, με την εταιρία Beneo - Remy, προμηθεύοντας έτσι τους πελάτες μας με άμυλα, πρωτεΐνες και άλευρα ρυζιού.

 

Η εταιρία μας, αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της Beneo, σε όλη την επικράτεια, αναδεικνύοντας και πάλι την ηγετική θέση της, στον κλάδο των πρώτων υλών.

 

Έχοντας αναπτύξει πολλές διαφορετικές συνεργασίες, καθώς και μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, η Καλλάς Παπαδόπουλος προμηθεύει το δίκτυό της, με μοναδικές πρώτες ύλες  με σκοπό να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

 

Η συνεργασία των δύο εταιρειών αποτελεί σταθμό για την Καλλάς Παπαδόπουλος, αφού εισέρχεται ενεργά σε ένα νέο δυναμικό κομμάτι με στόχο να εξυπηρετεί τους πελάτες της, καλύπτοντας ένα ακόμα ευρύτερο φάσμα πρώτων υλών!

 

Arla Foods Ingredients

 

 

«Η Καλλάς Παπαδόπoυλος ΑΕ, έχει τη χαρά να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με την εταιρία Arla Foods Ingredients στον τομέα των πρωτεϊνών.

 

Η εταιρία μας, αναλαμβάνει τη διανομή των προϊόντων της Arla Foods Ingredientsκαι συνεπώς την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελάτων μας.

 

H  Καλλάς Παπαδόπουλος, κατέχοντας ηγετική θέση στον κλάδο των πρώτων υλών, καθιστά δυνατή την εισαγωγή και διάθεση υλικών, που δημιουργούν καινοτόμα προϊόντα βασιζόμενα σε  νέες τεχνολογίες παραγωγής τροφίμων.

 

Έχοντας αναπτύξει πολλές διαφορετικές συνεργασίες, καθώς και μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, η Καλλάς Παπαδόπουλος προμηθεύει το δίκτυό της, με μοναδικές πρώτες ύλες  ώστε να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποδοτικότητας, παρέχοντας υποστήριξη σε θέματα α) τεχνικά β) εμπορικά και γ) logistics

 

Η συνεργασία των δύο εταιρειών συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο ένα ευρύ δίκτυο διανομής με καινοτόμα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που έχει σαν στόχο να βελτιώσει τις καταναλωτικές συνήθειες

 
  t: +302102401830 e: info@kallas-pap.com Links Θέσεις εργασίας  
Copyright ©2013